Home Beauty Lecții de curaj – Afaceri cu frumusețe, lansate pe pandemie

Lecții de curaj – Afaceri cu frumusețe, lansate pe pandemie

254
0

Cine spune că pandemia este un impediment pentru a ne valorifica potențialul se înșeală, iar poveștile multor oameni de afaceri sunt o dovadă. În ciuda vremurilor dificile, s-au lansat multe afaceri, în varii domenii, de la gastronomie, handmade, IT, până la saloane de beauty. Toate au avut în comun ambiția celor care le-au pus pe roate de a-și împlini un vis, cel de a fi proprii stăpâni. Liliana Revenco este unul dintre temerarii din Iași care nu s-au temut de pandemie și a deschis o agenție de frumos, un loc unde oamenii se simt bine. „Am vrut să fie mai mult decât un salon, să fie un loc deopotrivă pentru doamne și domni, un loc unde să ne redobândim echilibrul și starea de liniște interioară, un loc unde să ne încărcăm bateriile pentru a putea merge mai departe. Firește, prin tot ceea ce face noi aici”, a spus Liliana, un antreprenor curajos, motivat nu doar de vise și de ambiția de a doborî obstacole, dar și de experiența foarte bogată în domeniul frumuseții și îngrijirii corporale.

Povestea ei a început cu o pauză… Abia absolvise cursurile universitare în domeniul agrochimiei și s-a prezentat la post, unde a stat doar o zi. „Nu a fost pentru mine, nu am rezonat deloc cu acel loc de muncă. Am plecat și pe drum am văzut reclamele unei firmei celebre, Amway. Mi-am spus – hai să încerc”, a zâmbit Liliana. Și nu doar că a încercat, ci a și performat, ajungând unul dintre oamenii de bază ai afacerii. „Am învățat mult de la chestiuni ce țin de dezvoltarea personală, la tehnici de vânzări, de marketing, de cum se conduce o afacere. Mereu mi-am dorit mai mult de la mine și nu doar în sensulperformanței, ci și al cunoașterii personale. Am vrut să aflu cine sunt, ce misiune am, cum pot să fac astfel încât totul să meargă în direcția cea bună, m-am specializat în multe domenii, am aflat de la Liliana Revenco. Toată cunoașterea adunată a ajutat-o să își deschidă, în urmă cu mulți ani, și propria afacere, ea fiind un cunoscut dermopigmentist.

În urmă cu 10 ani a început și povestea din România, o dată cu mutarea la Iași a familiei: „La început a părut a fi ca un salt în gol, dar știam că voi face totul bine, nu m-am temut. Mi-am deschis un salon, am format clientela, care m-a apreciat nu doar pentru pricepe, ci și pentru seriozitate și prietenie. Ei bine, în acest an am început o nouă etapă, pusă la punct chiar în pandemie. Răgazul impus de problemele generate de nul coronavirus i-a folosit la a creionat noul proiect, Magenta Streetway, o agenție pentru starea de bine unde specialișii implicați oferă sprijin nu doar în domeniul frumuseții (prin masaje, dermopigmentări, liftinguri etc), ci și al sănătății trupești prin terapii alternative (electroacupunctură, Bowen etc) și sufletești (tehnici de Access Bars, aromaterapie). Alături de Liliana sunt Macrina, Evelin, Carolina și Mioara, specialiști cu mâini de aur și cu dorința de a oferi din priceperea lor întru binele celor din jur.

Magenta Streetway nu este doar o agenție de frumos și de stare de bine, ci și un loc unde se petrec lucruri foarte frumoase, de la cursuri diferite (Accsess Bars, micropigmentare), până la workshopuri de redescoperire interioară.

Liliana are planuri mari pentru viitor, să aducă în același loc doamne și domni interesați de frumusețea, sănătatea lor , dar și de starea de bine interioară de la care orice lucru este posibil.