Wines - Recomandarea Paharnicului • 2012 An Olimpic - La un taifas cu olimpicii Arte - Diana Condurache Universitaria - TrainsFormation • Business - Naive • Familie si sanatate - La un taifas cu sufletul • Psihologie - Karyn Taulescu • Diaspora Dezvoltare personala - Nora Prutianu • Ambient - Nicolae Palaghiu • Beauty Astrologie

astrologie reiki adrian chelariu
Ambient

"Back in Time" sau savoarea cafelei perfecte

Nu demult, pe o straduta ce duce catre Gradina Botanica a Iasului s-a deschis o cafenea. Micuta, cocheta, decorata cu mult bun gust, cafeneaua "Back in Time" este locul unde mi-ar placea sa stau la un taifas cu amicii mei, unde mi-ar placea sa ma racoresc cu o limonada si sa savurez un croissant si o ceasca de lapta de cacao de care mi-e dor din copilarie.

Ajuta la revitalizarea urbana a Iasului!

Pana pe 15 septembrie, Fundatia Comunitara Iasi ii invita pe toti cei care vor si stiu ca pot schimba ceva in oras sa participe la concursul de finantare "Revitalizare Urbana". Daca ai o idee despre cum sa înfrumusetam orasul, pune-o pe hartie sub forma unui proiect. Cele mai bune 3-5 proiecte care isi propun sa reamenajeze, cosmetizeze sau sa readuca la viata o serie de spatii publice vor beneficia de sprijin financiar. Este momentul sa ne asumam faptul ca Iasul arata asa datorita noua, tuturor, si daca dorim ca sa fim inconjurati doar de frumusete trebuie sa o cream.

Alinta copilul din tine! Ajuta un parc sa zambeasca!

In orasul copilariri mele, parcurile pentru copii erau gurese, aveau pistrui si miroseau a inghetata. Rasunau de veselie cat era ziua de lunga, iar noaptea adunau soaptele indragostitilor. In orasul care m-a adoptat de cand sunt om mare, parcurile pentru copii parca sunt ale altora. Putine aduc a copilarie si doar cateva au pistrui desenati pe asfalt!

Despre regenerare urbana si orase creative, cu Muhamed Mesic

Orasele sunt ca oamenii. Au viata, vibreaza si rezoneaza cu fiecare gand de-al nostru, cu fiecare actiune pe care o intreprindem in beneficiul sau spre dezamagirea lor. Asezarile, fie ele urbane ori rurale, nu sunt doar niste intinderi de pamant, pe care s-au ridicat constructii, ci conglomerate cu suflet. Ca fiecare fiinta vie, un oras poate renaste sau dimpotriva, poate pieri, ucis de nepasarea noastra.

"Din pacate, nu avem o istorie bogata in gravura romaneasca" - dialog cu Nicolae Palaghiu, dezvoltatorul conceputului gravez.ro

" Sunt un curios . Electronist pasionat, devenit inginer in domeniu si apoi "furat" de domeniul calculatoarelor pentru cativa ani". Asa începe Nicolae Palaghiu povestea sa, continuata apoi de revista Glare. Pentru cateva clipe am evadat in spatiul gravurii, un domeniu fantastic, dar putin cunoscut.

Ce trebuie sa stim atuncin cind ne construim o casa? - ing. Ana-Maria Ruscanu, administratorul SC Ana-Land SRL Vatra Dornei

"Ai carte ai parte" e o vorba din batrâni care pune bazele cadastrului. Mai pe larg as spune "Ai carte funciara, ai parte la un drept de proprietate". Asta e primul pas ce trebuie facut atunci când pornesti la un drum de mii de kilometri.

Decoratiuni interioare - se poarta vintage, dialog cu dna Ramona Girjan, reprezentantul firmei Arte Flowers

Tuturor ne plac spatiile frumos amenajate. Prin tot ceea ce ne inconjoara dorim sa ne oferim confort si liniste, iar decoratiunile interioare pot oricind sa ne transforme casa intr+o lume de vis. Am discutat despre acest lucru cu artizanii de la firma Arte Flowers, de la care am aflat si trucuri ce pot infrumusetea si spori valoarea unui spatiu.

Color Design Dem - traieste mai mult prin culoare

Pentru Emanuel Gavrila, administratorul firmei Color Design Dem din Iasi, culoarea a fost mereu un motiv de disputa cu el însusi. Convins fiind ca esentialul este invizibil pentru ochi, a cautat mereu ca prin cromatica sa readuca la viata spatii terne, neînsufletite, aproape pierdute, care tânjeau dupa caldura si frumusete. A ales nuante calde pentru spatiile pe care le-a decorat si le-a dat personalitate prin tuse ferme. Tânarul om de afaceri a vazut mereu în design o provocare pentru a-si arata forta creativa si a lasat garda jos doar în fata sensibilitatii zidirilor pe care le-a modelat dupa chipul si asemanarea celor care i-au cerut ajutorul.

Vasile Munteanu - "Nu exista imobile de patrimoniu pe care le pierdem"

Exista un Program national de Reabilitare a Monumentelor Istorice, iar Iasul ocupa un loc secund atât din perspectiva finantarii, cât si din cea a obiectivelor avute în vizor.

sanando pechora tulip internet broadcast studio astrolog carolina mancos ilikeiasi