Wines - Recomandarea Paharnicului • 2012 An Olimpic - La un taifas cu olimpicii Arte - Diana Condurache Universitaria - TrainsFormation • Business - Naive • Familie si sanatate - La un taifas cu sufletul • Psihologie - Karyn Taulescu • Diaspora Dezvoltare personala - Nora Prutianu • Ambient - Nicolae Palaghiu • Beauty Astrologie

astrologie reiki adrian chelariu
Astrologie

Chiron si ajutorul in vindecarea spirituala

Astrologia se bazeaza in speta pe credinta in traditiile vechi care sustin o anumita relatie intre corpurile ceresti si lumea noastra. Multe din vibratiile transmise de planete sunt legate de trasaturile lor manifestate in legendele din mitologie, de aici si legaturile dintre planete si personajele care au trait pe Marele Olimp.

In astrologie, un rol important i se acorda lui Chiron, Marele Centaur al olimpienilor si cel responsabil de vindecarile noastre. Individual,Chiron in astrograma arata unde anume i-am putea vindeca pe altii, nu inainte de a ne vindeca pe noi insine. Ranile sunt profunde, de ordin spiritual.

In legenda Chiron, a fost ranit mortal, dar nu a murit, iar noi trebuie intai sa ne confruntam cu ele pentru a ne afla adevarata valoare. „Ar trebui sa «lucram» cu ranile macar pentru a le accepta ca fac parte din noi, daca nu pentru a le depasi. Ele sunt atat de adanci incat efortul cu noi insine este de Sisif, iar pentru a le descoperi trebuie sa patrundem in adancul sufletului. Nu suntem obligati sa facem asta, dar personal cred ca daca le ocolim, suferinta noastra creste de la an la an”, a explicat Lorina Corozan, de la Cabinetul Astro Skat.

Munca poate fi foarte dureroasa, dar puterea de vindecare este enorma. De aceea, Chiron este cunoscut sub numele de “Vindecatorul”.

Chiron traverseaza zodiacul in 50 ani, are orbita eliptica si prin urmare nu sta acelasi numar de ani in toate zodiile. Energia lui doare, e ascunsa, dar vindeca si aduce o forma de trezire a constiintei, iar de aici, a comportamentului, a filozofiei si credintelor noastre. „Asteroidul Chiron orbiteaza intre Uranus si Saturn si imi este foarte clar ca leaga realitatile sociale de spiritul colectiv si moartea de nemurire.

Acum este in Pesti, o zodie de asemenea spirituala, unde ramane pana in luna mai 2018. Iar aici ne poate ajuta la vindecarea traumelor psihice legate de compasiune, de imaginatie, de universalitate, de intelegere cosmica, de intelegere a suferintei umanitatii. Aproape nu mai avem capacitatea de a visa in viitor, aproape ca nu ne mai putem imagina noi simboluri si valori sociale, aproape ca nu ne putem rupe de trecut, ca nu putem face trecerea la o etapa superioara de evolutie.

Simtim ca suntem ingraditi de o karma colectiva, ancestrala”, a completat Lorina Corozan. Nu doar astrologia lucreaza cu Chiron, ci si chiropracticienii care vindeca ranile sufletului prin atingere sau chiromantia.

Simbolul lui Chiron e reprezentat de un cerc ce semnifica spiritul si o cheie ce semnifica modul in care Chiron deschide talente si daruri ascunse ce  vor ajuta sa  ne vindecam leziunile psihice, fizice,emotionale sau spirituale. Cheia are forma literei K, de la Charles Kowal,cel care a descoperit asteroidul in 1977.

Cu Lorina Corozan puteti sta de vorba la Cabinetul Astro Skat. O gasiti si pe Facebook, la adresa -- http://goo.gl/C2tjyu


Comentarii (0)

Adauga comentariu:

Nume:

Email:

(nu apare in pagina )

Comentariu:

 

Caractere disponibile

 

Cod antispam - introduceti in cimpul de mai sus cele 3 caractere de culoare neagra


sanando pechora tulip internet broadcast studio astrolog carolina mancos ilikeiasi