Wines - Recomandarea Paharnicului • 2012 An Olimpic - La un taifas cu olimpicii Arte - Diana Condurache Universitaria - TrainsFormation • Business - Naive • Familie si sanatate - La un taifas cu sufletul • Psihologie - Karyn Taulescu • Diaspora Dezvoltare personala - Nora Prutianu • Ambient - Nicolae Palaghiu • Beauty Astrologie

astrologie reiki adrian chelariu
Copiii nostri

Romania, tara cu cele mai multe medalii de aur la Olimpiada Internationala de Geografie

Cu trei medalii de aur si o medalie de argint obtinute de Olimpiada Internationala de Geografie, desfasurata la Quebec (Canada), Romania a ocupat primul loc in lume.

In urma festivitatii de premiere de luni, 6 august, cele trei medalii de aur de la Olipiada de Geografie desfasurata la Quebec au fost obtinute de iesenii Bianca Solomon (Colegiul National „Costache Negruzzi”), Andrei Sandu (Colegiul National) si Manuel Fosalau (Colegiul National „Emil Racovita”). Medalia de argint a fost obtinuta de Omar Hamod (Colegiul National „Mihai Viteazu” Bucuresti). „Este o onoare pentru mine. Iubesc ceea ce fac si de aceea am ales si o cariera in domeniul geografiei”, ne-a spus Bianca Solomon, care, din toamna, va fi studenta la facultatea de profil din cadrul Universitatii „Alexandru Ioan Cuza”, la fel ca si Manuel Fosalau. „Romania a ocupat locul intai pe natiuni ca medalii si punctaj, a transmis, vizibil emotionat, si Andrei Sandu, un alt olimpic de aur. „Vreau sa urmez o cariera in domeniul Geografiei, mi-a placut de cand eram copil si de cand am inceput sa fiu pasionat de harti”, ne-a spus si Manuel Fosalau, Manu pentru prieteni.

Lotul Romaniei a fost pregatit de profesorii Cornelia si Dorin Fiscutean, ambii de la Colegiul National Iasi, care de zece ani consecutiv aduc aurul in Romania in urma acestei prestigioase competitii.
Andrei Sandu i-a avut ca mentori pe Cornelia si Dorin Fiscutean, Manuel Fosalau pe Mihaela Lesenciuc, iar Bianca Solomon a fost pregatita de prof. Simona Iancu, de la Colegiul National „Costache Negruzzi” Iasi.


Comentarii (0)

Adauga comentariu:

Nume:

Email:

(nu apare in pagina )

Comentariu:

 

Caractere disponibile

 

Cod antispam - introduceti in cimpul de mai sus cele 3 caractere de culoare neagra


sanando pechora tulip internet broadcast studio astrolog carolina mancos ilikeiasi