Wines - Recomandarea Paharnicului • 2012 An Olimpic - La un taifas cu olimpicii Arte - Diana Condurache Universitaria - TrainsFormation • Business - Naive • Familie si sanatate - La un taifas cu sufletul • Psihologie - Karyn Taulescu • Diaspora Dezvoltare personala - Nora Prutianu • Ambient - Nicolae Palaghiu • Beauty Astrologie

astrologie reiki adrian chelariu
Copiii nostri

Alexandra Usurelu va canta la Gala Star of Hope

Fundatia Star of Hope Romania, in parteneriat cu Primaria Iasi, Camera de Comert si Industrie Iasi, Federatia Organizatiilor Neguvernamentale pentru Servicii Sociale, Federatia Organizatiilor de Parinti care au copii cu Dizabilitati, va invita sa ne sustineti in organizarea Galei Star of Hope Romania, eveniment de strangere a fondurilor necesare sustinerii celor peste 600 de copii si tineri (cu dizabilitati sau foarte saraci) din cele 13 Centre ale Fundatiei Star of Hope RomaniaDevenita deja traditie, Gala are scop caritabil si inseamna sprijin pentru continuarea programelor de terapie recuperatorie si cele de tip after school pentru cei peste 600 de beneficiarii Fundatiei Star of Hope Romania. Evenimentul va celebra atat Ziua Mondiala a Persoanelor cu Dizabilitati (3 decembrie), cat si Ziua Mondiala a Recunostintei (24 decembrie).Vom fi onorati de prezenta unor reprezentanti ai Ambasadelor Suediei si Marii Britanii la Bucuresti, alaturi de peste 400 de personalitati din mediul public si privat, din Romania, Europa si SUA.

ALEXANDRA USURELU - celebra artista care a readus in ultimii ani bunul simt pe scenele de concert din Romania - va sustine, in cadrul Galei, un concert de exceptie, alaturi de 5 instrumentisti de exceptie (flaut, contrabas, pian, chitara, percutie) - eveniment ce va transmis live pe TVR Iasi, TVR 3 si online pe TVR+ si Radio Armonia, astfel incat partenerii si sponsorii nationali si internationali, comunitatile de romani din SUA si Europa  vor putea urmari in direct. In deschiderea evenimentului va canta Cvartetul The Vocals, cunoscut in Europa (muzica de opera sau muzica de film).
Evenimentul va fi moderat de IRINA PACURARIU si va fi transmis in direct de catre TVR Iasi.Prin acest eveniment vrem sa atragem, din nou, atentia asupra problematicii complexe privind copilul cu dizabilitate dar si asupra dramelor care se traiesc zilnic in Romania de catre copiii privati de educatie si de o viata demna din cauza saraciei.
In plus, cei mai multi dintre beneficiarii nostri provin din mediul rural si din familii cu posibilitati financiare extrem de reduse, iar numarul parintilor disperati care apeleaza la serciviile noastre creste alarmant. Pentru schimba in bine destinele acestor copii e nevoie de sprijinul autoritatilor, institutiilor si companiilor locale in vederea dezvoltarii serviciilor sociale, educationale.


CV de artist

Triplu nominalizat la Premiile Muzicale Radio Romania, albumul de debut al Alexandrei Usurelu, ”La capatul lumii”, a dat in 2014 startul unei povesti muzicale de succes.
Fara artificii si actiuni agresive de promovare, Alexandra Usurelu a reusit ceva ce poate parea, in Romania acestor ani, doar o firava speranta: sa castige aprecierea unui public educat, cu gusturi fine, ce prefera sa-si aleaga singur muzica pe care o asculta si sa-si urmeze artistii favoriti in salile de spectacol.
S-a facut remarcata in aproape 400 de concerte in ultimii 3 ani drept o artista care a readus bunul simt pe scenele de concert din Romania prin muzica sa curata si productiile surprinzatoare, vocea si personalitatea sa trasand pentru cunoscatorii muzicii de calitate conturul unui artist singular in muzica romaneasca.
Salile pline ale concertelor sale din toata tara si cele 3 spectacole simfonice sold out sustinute pana acum in Sala Mare a Teatrului National din Bucuresti au transformat-o rapid in una dintre cele mai de succes artiste independente.

Despre Fundatia Star of Hope Romania:

  • peste 26 de ani de activitate in slujba copilului

  •  6 CENTRE DE ZI pentru pentru copii si tineri cu dizabilitati Iasi, Barlad, Botosani, Dorohoi, Suceava, Chisinau

  • 7 CENTRE DE ZI pentru copii aflati in situatii de risc de abandon familial si scolar in Murgeni (jud. Vaslui), Babadag (jud. Tulcea), Pantelimon (jud. Ilfov), Valea Seaca (jud. Bacau), Husi (jud. Vaslui), Dimacheni (jud. Botosani), Botosani

  • interventie si sprijin material, moral si financiar pentru parintii si familiile copiilor din proiecte

  • sesiuni de informare/instruire a cadrelor didactice din comunitate privind modalitati de lucru cu copilul cu dizabilitati/copilul aflat in risc de abandon scolar sau familial

 

Biletele pot fi procurate de la sediul Fundatiei Star of Hope Romania (strada Bariera Veche nr. 3 Iasi)
Informatii pe pagina de facebook a evenimentului si pe www.starofhope.ro sau pe adresa starofhoperomania@gmail.com


Comentarii (0)

Adauga comentariu:

Nume:

Email:

(nu apare in pagina )

Comentariu:

 

Caractere disponibile

 

Cod antispam - introduceti in cimpul de mai sus cele 3 caractere de culoare neagra


sanando pechora tulip internet broadcast studio astrolog carolina mancos ilikeiasi