Wines - Recomandarea Paharnicului • 2012 An Olimpic - La un taifas cu olimpicii Arte - Diana Condurache Universitaria - TrainsFormation • Business - Naive • Familie si sanatate - La un taifas cu sufletul • Psihologie - Karyn Taulescu • Diaspora Dezvoltare personala - Nora Prutianu • Ambient - Nicolae Palaghiu • Beauty Astrologie

Style

"Eleganta in Afaceri" este mai mult decat un eveniment

Pe 24 aprilie, la Palas Iasi va avea loc prima editie a evenimentului Eleganta in Afaceri, in fapt o intalnire-maraton cu o suita de doamne care au demonstrat ca succesul este doar o chestiune de vointa. Am discutat cu echipa de proiect si am aflat lucruri foarte interesante.

Storegasm: Magazinul ca si comunicator final

V-ati imaginat vreodata ca exista oameni care va studiaza, va monitorizeaza cumparaturile pentru a va studia comportamentul de consumator? Anthony Aconis este unul dintre ei. El e unul din cei mai apreciati experti de retail marketing din Danemarca si, timp de 30 de zile, a vizitat magazinele din Dubai, Mumbai, New Delhi, Singapore, Sydney, Shanghai, Tokyo, SF, NY, Londra, Paris, Milano si Florenta, colectand date pentru cartea sa care prezinta tendintele globale ce defines modul in care facem cumparaturi.

CRISTINA NICHITA lanseaza colectia toamna/ iarna 2010-2011 la Romanian Fashion Week

Cel mai longeviv eveniment national de moda, Romanian Fashion Week, ajuns la cea de-a doisprezecea editie, se va desfasura la Iasi in zilele de 9 si 10 iunie, reunind douazecisiuna de colectii 100% romanesti. CRISTINA NICHITA participa pentru a 7-a oara la acest eveniment, in seara de 9 iunie. Ea propune imaginea unei femei elegante si romantice desprinse din iconografia anilor '40, un total look de un clasic chic sofisticat.

Cristina Nichita, creatoarea celebrului brand NICHI- "Am ridicat femeia la rangul de diva"

"Traim intr-o lume de semne, iar moda e primul semn, cel mai "zgomotos".Moda e un "motor" cu autocombustie, o sursa infinita de inspiratie, raspindindu-si influenta si īn celelalte sectoare, precum: cosmetice, sport, auto... In toate avem o moda. Si in comportamente, si in vestimentatie. Moda este senzatie, este traire, este valoare si creativitate."

Adelina Dram - Cladeste vise realiste !

La 15 ani am participat la primul meu concurs, dupa numai doua luni de cānd am luat contact cu lumea modei. Este vorba despre Miss Turism, desfasurat īn toamna anului 2007. Un an mai tārziu, īn martie 2008, fost prezenta pe podium la concursul Top Model of the World la Pitesti, unde am obtinut premiul pentru fotogenie. Ultimul concurs a fost anul trecut īn noiembrie, la Sibiu, unde am cāstigat titlul de Best Model of the World Romānia, dupa care am reprezentat cu succes tara noastra la concursul international din Bulgaria īn cadrul caruia am obtinut titlul Best Model of Balkans. Nu sunt prea multe concursuri, deoarece ma axez mai mult pe partea de modelling nu pe partea de miss, īnsa daca voi mai fi invitata la alte concursuri internationale voi accepta pentru ca este o experienta interesanta.

Colectiile NELMAR - expresia feminitatii

Sursa de inspiratie a fost dintotdeauna femeia rafinata. Motto-ul a fost dintotdeauna "Calitatea primeaza", iar analizarea realitatii de pe piata a fost mereu cheia de bolta a activitatii casei de moda NELMAR. Dovada fidelitatii fata de client este īnsasi existenta casei de moda NELMAR de peste 17 ani īn peisajul modei autohtone. Initiativa īnfiintarii companiei a fost a doamnei Cornelia Banu, care, alaturi de o echipa de oameni extraordinari, a reusit sa extinda afacerea de la an la an, produsele NELMAR regasindu- se pe tot teritoriul Romāniei, dar si īn strainatate.

sanandoilikeiasi