Home Educatie Olimpicii ieseni sunt invitati sa se inscrie in clubul IQ Iasi

Olimpicii ieseni sunt invitati sa se inscrie in clubul IQ Iasi

113
0

Primul club al olimpicilor din Romania isi va incepe activitatea la Iasi, in data de 31 octombrie. Pana la deschiderea oficiala, olimpicii sunt invitati sa se inscrie pentru a deveni membri si pentru a beneficia de activitatile organizate special pentru ei.

DESPRE IQ IASI

IQ (Iasi) este un program al Fundatiei Comunitare Iasi (www.fundatiacomunitaraiasi.ro), in parteneriat cu Universitatea Alexandru Ioan Cuza din Iasi (www.uaic.ro) si Asociatia ROTALENT (www.rotalent.org) si finantat de Consiliul Judetean Iasi. Reprezinta un centru de stimulare a performantei, dotat si utilat ultra-modern, care isi propune sa le faciliteze olimpicilor liceeni accesul la resurse educationale formale si nonformale suplimentare ale celor mai prestigioase universitati din tara si din lume, accesul la programe de dezvoltare personala si profesionala, dar şi la un cadru intim de socializare.

IQ (Iasi) va avea sediul in corpul R al Universitatii Alexandru Ioan Cuza (fosta cladire Romtelecom), etajul 4, camera 402.

Clubul IQ (Iasi) se adreseaza liceenilor ieseni, olimpici la nivel national si international, la orice disciplina, dar si elevilor de liceu cu premii importante la concursurile acreditate de Ministerul Educatiei Nationale. In calitate de membri ai clubului, elevii vor beneficia de activitati de mentorat, workshop-uri de dezvoltare personala, evenimente concepute pentru a le pune in evidenta talentul, programe de internship, dar si activitati de recreere. De asemenea, membrii clubului vor beneficia de avantaje suplimentare oferite de partenerii IQ (Iasi). Intra pe site-ul IQ (Iasi) pentru mai multe detalii despre activitati (http://www.iqiasi.ro/clubul-iqiasi/activitati/), dotari (http://www.iqiasi.ro/clubul-iqiasi/dotari/) si partenerii programului (http://www.iqiasi.ro/parteneri/).

ESTI OLIMPIC? INSCRIE-TE IN CLUB!

Pasii pentru inscrierea in club sunt foarte simpli; olimpicii sunt invitati sa intre pe site-ul IQ (Iasi), la sectiunea „Inscriere” (http://www.iqiasi.ro/clubul-iqiasi/inscriere/)si sa completeze formularul ce le este pus la dispozitie. Va urma apoi un proces scurt de verificare a informatiilor furnizate, in urma caruia olimpicii vor deveni membri IQ (Iasi). Inscrierile se fac pana in data de 20 octombrie 2013.

RECOMANDA-NE UN OLIMPIC SI CAȘTIGA UN KINDLE!

Si iesenii sunt invitati sa contribuie la promovarea Clubului IQ (Iasi) in randul celor care ar putea fi membri. In acest sens, oricine cunoaste un licean olimpici la nivel national sau international sau care a obtinut un premiu la un concurs acreditat de Ministerul Educatiei Nationale, este invitat sa il taguiasca pe pagina de Facebook IQ (Iasi) sau sa trimita un e-mail la office@iqiasi.ro cu datele sale de contact. Fundatia Comunitara Iasi va rasplati implicarea si va oferi ca premiu, prin tragere la sorti, un Kindle, in data de 20 octombrie.

Urmatorul articolManevre dermatocosmetice antiageing