Home Beauty “Talentul trebuie sustinut prin munca” – dialog cu Brandusa Bordeianu, Make-up Artist

“Talentul trebuie sustinut prin munca” – dialog cu Brandusa Bordeianu, Make-up Artist

216
0

Este initiatoarea Academiei de make-up „Brandusa Bordeianu” si make-up artist de renume in Iasi, cu numeroase colaborari si in Bucuresti. A absolvit Facultatea de Drept, a lucrat ca jurist, dar pasiunea pentru arta machiajului a determinat-o sa-si schimbe drumul. A pasit in acest univers in 2009 si a studiat la cele mai bune scoli din Bucuresti si Londra, continuand sa se perfectioneze prin participarea la targuri internationale, masterclass-uri, workshop-uri si training-uri private. Cu Brandusa Bordeianu va veti intalni la prima editie a evenimentului “Eleganta in Afaceri” ce va avea loc pe 24 aprilie la Palas Iasi.

 

– Care este cel mai frumos lucru care ti s-a intamplat in viata?

– Sunt fericita ca mi-am descoperit vocatia, ca fac ceea ce-mi place, ca privesc business-ul si job-ul cu drag. Cum as putea fi altfel, daca am in jurul meu numai oameni frumosi preocupati de frumusete?

– Ce loc ocupa businessul in viata ta?

– Momentan businessul este pe  primul loc in viata mea. Sunt foarte dedicata, muncesc zi de zi. Se spune ca talentul trebuie sustinut prin munca.

– Ai simtit vreodata ca nu mai poti, ca vrei sa renunti?

– Nu am avut astfel de sentiment pana acum, in care sa-mi fi dorit sa renunt la pasiunea mea, dimpotriva am fost din ce in ce mai motivata sa-mi urmez visele si dorintele si sa le transform in realitate.

– Care este cel mai mare vis al tau?

– Academia de Machiaj a fost visul meu care s-a materializat anul acesta. Imi place sa merg din aproape in aproape, cu pasi mici si siguri.