Home Gastronomie Impreuna cu Mozzafellas suntem good fellas

Impreuna cu Mozzafellas suntem good fellas

331
0

Se spune ca cele mai frumoase calatorii sunt in sufletele oamenilor si ca cele mai de pret lucruri se construiesc impreuna. Iar in aceasta perioada dificila la nivel mondial, fiecare incearca sa imbunatateasca un colt de lume intr-un fel sau altul.

O surpriza placuta au fost cei de la Mozzafellas Iasi, care desi au facut primii pasi pe piata antreprenoriala ieseana in plina pandemie, au spus cu entuziasm un mare “da” initiativei lansate prin intermediul evenimentului #Impreuna – Campanie de Solidaritate.

Cine sunt ei?

Doi tineri visatori, care si-au propus sa schimbe câte un colt de lume, pas cu pas. Chiar daca in prima faza pare ca este vorba doar despre pizza coapta pe vatra cu cele mai bune ingrediente, in spatele acestei intiative sta dorinta de a imbunatati nu doar bucuria papilelor gustative ci si calitatea aerului pe care il respiram. Si-au propus inca din start, in strategia lor de business sa planteze un anumit numar de pomi pentru o mare parte din produsele vândute.
Putem spune asadar ca sunt o gura de aer proaspat pe piata antreprenoriala ieseana, in toate sensurile.

Ce au spus despre Campania de Solidaritate Impreuna

E important ca in astfel de momente sa daruim fiecare câte putin timp, produse, un cuvant frumos sau sustinere prin implicare sau voluntariat in campaniile destinate celor mai putin favorizati acum. Avem cu totii parinti, unchi, matusi, bunici care sunt departe de noi si pe care nu ii putem ajuta, iar unii au surse de venit insuficiente sau imposibilitatea deplasarii pentru a-si putea procura cele necesare traiului de zi cu zi. Si daca asta nu era de ajuns, datorita situatiei actuale sunt si conditionati de un anumit interval orar in care pot iesi din casa, conform legii.
Imediat ce am vazut Campania de Soliodaritate lansata in online, am spus da fara sa stam pe gânduri, pentru ca fiecare implicare conteaza si ne bucuram sa fim primiti cu bratele deschise de organizatori.

Cum putem ajuta fiecare?

Ei nu au lansat inca povestea numelui, dar noi am aflat ca Mozzafellas porneste din indeea de “good fellas”, implicati in schimbarea in bine a comunitatii si spun ei ca acum avem ocazia cu totii sa fim acei good fellas care ii pot ajuta pe batrânii singuri cumparand produse de la toti cei implicati in aceasta campanie, si astfel, se strang fonduri ce vor desena niste zambete absolut delicioase pe chipurile celor ce ne pot fi bunici, parinti, unchi, matusi, fosti profesori sau vecini.
Si nu trebuie sa depuneti nici un efort in plus. Oricum fiecare face aceste cumparaturi. Putem doar alege ca prin asta sa contribuim si la implinirea altora.
Produsele lor le gasiti accesand www.mozzafellas.ro