Home Educatie Delphi Technologies sustine invatamantul din mediul rural

Delphi Technologies sustine invatamantul din mediul rural

186
0

Compania ieseana s-a alaturat campaniei Bookster de a aduce magia unei biblioteci in scolile din Romania, alocand resursele necesare catre Scoala Gimnaziala Nr.1 Costesti, una dintre institutiile de invatamant din mediul rural. Cititorii din fabrica Delphi Technologies Iasi    s-au mobilizat si donat cartile copilariei, iar firma Bookster a contribuit financiar pentru a imbogati numarul titlurilor disponibile si a achizitionat doua corpuri de biblioteca. Cele peste 400 de carti donate includ titluri de beletristica pentru elevi, dar si carti de limbi straine, reviste sau atlasuri.

 

 

Delphi Technologies a suplimentat sponsorizarea oferita in cadrul parteneriatului cu Bookster.ro si a oferit echipamente IT pentru cei apoximativ 200 de elevi de la Scoala Gimnaziala Nr.1 Costesti. Astfel, elevii au ocazia sa isi dezvolte competentele si abilitatile IT, avand la dispozitie  15 laptopuri si 10 de unitati PC.

 

 

 

 

 

Evenimentul a avut loc in data de  1 iulie 2020 cand reprezentantii Delphi Iasi au pasit pragul scolii. Astfel de actiuni sunt importante in comunitatile rurale unde posibilitatile materiale si financiare sunt limitate. Cu ajutorul  acestor  oameni minunati, sprijiniti si de autoritatea locala Costesti, putem oferi copiilor posibilitatea sa-si descopere visurile si sa le atinga, prin lectura, iar  prin imbunatatirea dotarii  cu  mijloace de comunicare (IT), profesorul ajuta elevul sa-si dezvolte competentele de gandire si invatare, asigurand fiecarui copil sanse egale de dezvoltare intelectuala.

Lavinia Lazar