Home Beauty Atelier de cosmetice naturale

Atelier de cosmetice naturale

179
0

 

Ieșenii care țin la sănătate și frumusețe sunt invitați să participe, pe 23 august, la un Atelier de cosmetice naturale, ce va fi susținut de Rala Olăreasa. Potrivit organizatorilor, subiectele abordate vor fi folosirea corectă a plantelor pentru sănătatea corpului, cum să ne producem propriile cosmetice și alte produse de îngrijire personală si altele. Se va discuta și despre plantele medicinale, se vor crea diverse produse cosmetice, de la creme, până la săpunuri, uleiuri și parfumuri. Participanții vor pleca acasă cu produsele preparate în timpul atelierului, două rețete și cu un cadou. „La acest atelier vom învăța cum să ne creăm singure produsele de îngrijire, dar și ceaiuri, tincturi și alte bunătăți pentru trup și suflet. Vom discuta în amănunt despre importanța gândirii ecologice în viața de zi cu zi și ce alternative avem la produsele deja existente pe piață”, a spus Rala Olăreasa.

Despre ea, Rala spune că este „o tânără doftoroaie care provine dintr-o veche familie de vraci, în care femeile au dobândit din generație în generație cunoștințele și practicile în medicina tradițională”. Rala vine cu un bagaj vast de cunoștințe despre plantele medicinale, transmise de familia ei, dar și cu multe cunoștințe dobândite în ultimii 10 ani de studii private în domeniul medicinei moderne și farmaciei. Prin aceasta, Rala încearcă să combine aceste cunoștințe de medicină tradițională cu ultimele descoperiri în domeniul etno-farmaciei pentru a găsi cele mai eficiente metode de tratament cu ajutorul naturii.

Costul acestui atelier este de 200 ron, pret în care vor fi incluse ingredientele și toate produsele care vor fi create la atelier, gustările și surprizele.

Înscrieri și detalii la 0740399806.

Detalii despre Rala Olăreasa găsiți și pe www.hodaia.ro.