Home Uncategorized Cum aduci echilibrul perfect în viața ta

Cum aduci echilibrul perfect în viața ta

167
0

 

Fiecare dintre noi ne dorim să fim mai buni în ceea ce facem, să ne bucurăm de darurile și de talentele noastre, însă uneori ne simțim blocați și nimic parcă nu merge așa cum ne-am dori. Consultanții în dezvoltare personală recomandă o evaluare a planului de viață, o recalibrare sau chiar abordarea unei strategii diferite. De ajutor sunt și unele tehnici alternative, cum ar fi ședințele de masaj, aromaterapia sau Access Bars, o tehnică dinamică de vindecare și transformare cu ajutorul căreia mulți oameni au reușit să facă schimbări majore în viețile lor.

Access Bars este un proces relaxant, ce constă în atingerea ușoară a unor puncte specifice, 32 la număr, care se afla în zona capului. În fapt, sunt benzi de energie (bars) în care se depozitează componenta electromagnetică a gândurilor, sentimentelor, traumelor sau credințelor limitative despre orice subiect. Sunt benzi legate de comunicare, bani, corp, sexualitate, creativitate, vindecare, îmbătrânire si altele.

Fiecare gând, idee, atitudine, decizie sau convingere pe care o avem ca definitivă stochează energia și limitează capacitatea noastră creativă. Scopul unei ședințe de Bars este acela de a goli aceste puncte invitând oamenii să se înțeleagă mai bine pe ei înșiși și ceea ce ne înconjoară. „Eu mereu mi-am dorit acest lucru, să fiu cea mai bună formulă a mea, să mă reinventez mereu, să fac lucruri noi care să mă ajute pe mine și implicit pe cei din jur. Nu am fost mereu așa și atunci când am pornit în viață voiam să-i modelez pe cei din jur după planurile și aspirațiile mele, așa credeam că este bine, însă anii care au urmat m-au convins de contrariu. Fiecare schimbare din mine a produs schimbări în jurul meu fie în ceea ce realizam, fie în atitudinea oamenilor cu care interacționăm. Așa am ales să lucrez mult pe această cale și am apelat și la tehnica Access Bars, la început ca oaspete într-un salon, apoi ca și terapeut, am aflat de la Liliana Revenco, facilitator Access Bars. De fapt, despre Liliana s-ar putea spune că este omul-orchestră, ea având multe specializări ce au legătură cu frumusețea (fiind un cunoscut dermopigmentist) și cu sănătatea, lucruri care au determinat-o să și deschidă Magenta Streetway, o agenție pentru starea de bine, așa cum îi place să spună.

În ceea ce privește tehnica Acces Bars, rezultatele se văd și într-o singură ședință – prin presopunctură în cele 32 de puncte, undele electromagentice negative se vor disipa, ceea ce va duce la o viziune mult mai clară pe care o vom avea despre ceea ce ne înconjoară sau ni se întâmplă în viața de zi cu zi. Spre deosebire de masajul obișnuit, terapia aduce beneficii atât pacientului, cât și terapeutului, având în vedere că între cele două persoane există un schimb energetic. „Când lucrezi împreună cu cineva inevitabil apare acest schimb, indiferent de ceea ce faci. Iar dacă este vorba de o terapie, este clar că ne bucurăm împreună de rezultate. Multe persoane au făcut cursuri de Acces Bars pentru propriul beneficiu, din dorința de a se ajuta singure. Cine nu și-ar dori o stare mai bună de spirit, o sănătate mai bună?, a zâmbit Liliana.

Ca beneficii, cei care au apelat la mâinile pricepute ale terapeutului au observat o creștere a performanței la locul de muncă, o creștere a clarității mentale, a creativității, un tonus mai bun.