Home Copiii nostri Cofetăria de pe Lună

Cofetăria de pe Lună

150
0

Prima cofetărie pe Lună a fost deschisă în timpul lui Cireșar, adică în vremea cireșelor. Peisajul stelar învăluie cofetăria pentru a-i încânta atât pe oameni, cât și pe extratereștri. Stați liniștiți, nu sunt periculoși, ba dimpotrivă, ei au ajutat la construirea acestei cofetării fabuloase și au un talent înnăscut… Fac niște prăjituri demențiale din toate punctele de vedere! Mirosul, dar mai ales gustul lor poartă pe oricine, într-o altă galaxie, poate chiar aveți șansa să călătoriți într-o altă constelație!

Cum se poate ajunge acolo? Simplu! Puteți lua racheta ‚,Gust bun’’ de la baza NASA din orașul vostru sau cumpărați de la Duty Free-ul bazei un pachețel cu madlene ,, A La Maura’’ pentru a vă teleporta în cofetărie.

Fiecare delicatesă are ceva special: prăjitura ‚,Avion’’ te poate face să zbori, ,,Super’’ îți îndeplinește trei dorințe, dar cea mai solicitată și apreciată este ,,Genius” , cea care te face un om de succes! ,,Genius’’ este colorată în culorile curcubeului, nuanțe ce atrag atenția copiilor ce pășesc pe Lună, miroase a scorțișoară și are un gust aparte, de soluție de șters geamuri!  ,,Chiar dacă pare ciudat, aroma trece rapid, la fel cum fac OZN-urile noastre, dar mărturisesc faptul că succesul vine garantat!”,  a mărturisit Cimmin Wert, șefa cofetăriei, pentru Selena News.

De când a fost inaugurată, cofetăria de pe Lună nu are niciun nume oficial, ceea ce i-a mirat pe mai mulți vizitatori. ,,Chiar dacă nu are un nume, fapt ce mă miră, prăjitura cu gust de geamuri tot cea mai bună rămâne!’’, a declarat Loppi Sky, bunicul unei angajate extraterestre pentru ziarul Selena Today.

,,Încă ne gândim la un nume potrivit pentru acest loc fermecător, nu vrem să ne repezim, până la urmă așa vom fi cunoscuți în întreaga lume….stați un pic, mi-a venit o idee trăsnet!’’, a spus Cimmin în timp ce vorbea pentru un post de televiziune. Ea s-a dus repede în biroul ei, iar în următorul moment, oamenii au deschis un mesaj nou postat pe site-ul cofetăriei ;i dedicat tuturor pofticioșilor: ,,Dragi vizitatori, la intrarea în cofetărie va fi o urnă. Pe un bilețel, vă rugăm să notați cât mai multe idei de nume pentru acest loc, iar după ce terminați de notat, puneți biletul în urnă. Și să nu uitați de numele dumneavoastră, pentru că cel care va veni cu cea mai inovativă denumire va primi o sută de prăjituri ,,Genius’’ GRATIS!!Vă mulțumim și așteptăm ideile voastre! Semnat, Cimmin Wert’’.

Încă nu s-a ales un nume pentru această cofetărie, va fi un mister. Până atunci, va rămâne cofetăria de pe Lună, iar cât așteptați vă încurajez să mâncați cât mai multe prăjituri!

Sfârșit!

P.S. Sau poate nu… Cine știe ce prăjituri se vor mai inventa?

Alexandra Teodora Giugula, reporter special pentru Selena News

Articolul anteriorVacanta Amaliei – O saptamana din viata unui mic jurnalist
Urmatorul articolBrioșa buclucașă