Home Copiii nostri Laptele otrăvit

Laptele otrăvit

85
0

A fost odată ca niciodată un fermier pe nume Jon. El avea o fermă mare, în care se aflau multe animale domestice. Într-o zi, Jon a văzut o reclamă prin care i se arăta cum să-și vândă laptele pe olx.ro. Îi găsise și un nume – „Laptele bun de la fermierul Jon”. Oamenilor le-a plăcut reclama, au cumpărat lapte, l-am consumat cu mare poftă, dar mare surpriză! În doar câteva zile au început să aibă dureri de burtă și grețuri. Mai mult, s-au făcut verzi la față precum mazărea! Erau niște zombi care îi atacau pe cei din jur, le mâncau creierul!

Înspăimântat, Jon a început să cerceteze fiindcă își vedea afacerea cum se ruina. Când a privit la imaginile de pe camerele de luat vederi a depistat un hoț care s-a strecurat în fermă. În timp ce își înghesuia într-o geantă diferite obiecte care i-au atras atenția, el a lovit o sticlă care a căzut, iar conținutul s-a împrăștiat în lapte.

Doamne!, a spus Jon, apoi a început să caute soluția cu care știa că va putea rezolva problema. Avea leacul la îndemână!

S-a urcat pe acoperiș și s-a îngrozit de ceea ce a văzut – toți zombii din oraș se adunaseră și zguduiau hambarul! Jon a aruncat leacul peste ei, iar creaturile și-au revenit. Erau din nou oameni! Povestea nu a avut un final chiar fericit pentru că Jon, în încercarea de a domoli revolta zombilor, a căzut de pe hambar și și-a rupt o mână. A ajuns la spital, iar după ce medicii l-au îngrijit, a spus totul Poliției. La scurt timp a fost prins și hoțul, care a fost aruncat în închisoare pentru doi ani. Și uite așa s-a făcut dreptate!

Arsenie Fermeșanu

Articolul anteriorBrioșa care aduce vise aromate
Urmatorul articolPedeapsa de pe pășunea mov