Home Gadgets Ceas inteligent Xiaomi Watch S1 Pro cu ecran AMOLED, conectivitate GPS, lansat...

Ceas inteligent Xiaomi Watch S1 Pro cu ecran AMOLED, conectivitate GPS, lansat la MWC 2023

307
0

Ceasul inteligent rulează pe MIUI Watch OS și are o durată de viață revendicată a bateriei de până la 14 zile.

Scris de Ali Pardiwala, editat de Siddharth Suvarna | Actualizat: 27 februarie 2023 16:25 IST

Distribuie pe Facebook Tweet Snapchat Distribuie Reddit Email Comentariu google-newsGoogle News

Ceas inteligent Xiaomi Watch S1 Pro cu ecran AMOLED, conectivitate GPS, lansat la MWC 2023

Xiaomi Watch S1 Pro are un corp din oțel inoxidabil și un ecran AMOLED de 1,47 inchi

Xiaomi Watch S1 Pro, cel mai recent ceas inteligent din conglomeratul chinez de electronice, a fost lansat la nivel global alături de smartphone-urile din seria Xiaomi 13 la MWC 2023. Dispunând de un design sofisticat care încearcă să surprindă estetica unui ceas de mână mecanic tradițional, Xiaomi Watch S1 Pro este poziționat este cea mai premium ofertă de smartwatch a mărcii și are, de asemenea, un afișaj AMOLED de 1,47 inchi și capabilități de poziționare prin satelit cu suport pentru GPS și altele. Dispozitivul a fost anunțat în China în august 2022, dar acum a fost anunțat și pentru alte piețe globale.

Preț și disponibilitate Xiaomi Watch S1 Pro

După cum am menționat, Xiaomi Watch S1 Pro a fost lansat inițial în China în august 2022, la prețul de la 1499 CNY (aproximativ 17.900 Rs.) înainte. Prețul global este puțin mai mare de la 299 EUR (aproximativ 26.200 Rs.) în continuare. Dispozitivul este disponibil în două variante – o opțiune de culoare neagră cu o curea de cauciuc și o variantă argintie cu o curea din piele.

Xiaomi a lansat, de asemenea, seria de smartphone-uri Xiaomi 13 înainte de MWC 2023, precum și a anunțat lansarea globală a căștilor adevărate wireless Buds 4 Pro, care au fost, de asemenea, lansate inițial în China în august 2022.

Nu există niciun cuvânt despre dacă Xiaomi Watch S1 Pro va fi lansat în India deocamdată, dar ceasul inteligent ar putea fi lansat în India în săptămânile următoare la un preț similar similar. În special, Xiaomi nu a lansat Watch S1 în India și, în schimb, și-a păstrat atenția pentru țară pe ceasuri inteligente mai accesibile, cum ar fi Redmi Watch 2 Lite.

Xiaomi Watch S1 Pro specificații, caracteristici

Xiaomi Watch S1 Pro are un corp din oțel inoxidabil, cu o coroană rotativă, un buton fizic suplimentar și sticlă de safir care conferă smartwatch-ului un aspect care seamănă cu un ceas de mână mecanic standard. Ceasul inteligent are un display AMOLED rotund de 1,47 inchi, cu o rezoluție de 480×480 pixeli. Dispozitivul este alimentat de MIUI Watch OS și are încorporat urmărirea locației prin satelit cu suport pentru populara tehnologie GPS.

Cele mai bune ceasuri inteligente și dispozitive de fitness din 2022

În plus, Xiaomi Watch S1 Pro are și rezistență la apă de 5ATM și o baterie de 500 mAh care are o durată de viață a bateriei revendicată de până la 14 zile la o singură încărcare. Există, de asemenea, funcții de urmărire a sănătății și a fitnessului, inclusiv urmărirea somnului, a ritmului cardiac și a oxigenului din sânge. Există peste 100 de moduri de urmărire a fitnessului și este, de asemenea, posibil să preluați apeluri pe ceasul inteligent. Caracteristicile suplimentare includ încărcare fără fir cu suport pentru încărcare wireless inversă de pe smartphone-uri acceptate, NFC pentru plăți fără contact și suport pentru asistent vocal Alexa.