Home Gadgets Unde să precomandați noile boxe Era de la Sonos

Unde să precomandați noile boxe Era de la Sonos

310
0

Noile difuzoare de bibliotecă foarte așteptate de la Sonos, conectate la Wi-Fi, Era 100 și Era 300, se apropie din ce în ce mai mult de lansarea lor din 28 martie și pot fi acum precomandate la mai mulți comercianți.

Noile difuzoare Sonos Era vor încorpora mai multe funcții cum ar fi Bluetooth, line-in și noi capabilități audio spațiale.

Așadar, dacă sunteți entuziasmat și doriți să le obțineți pe ale dvs. la lansare, iată mai multe despre difuzoarele Era 100 și Era 300, inclusiv de unde le puteți comanda.

Unde să precomandați Sonos Era 100?

Viitorul Sonos Era 100 costă 249 USD și este de așteptat să sosească pe 28 martie.

Era 100 este disponibil în prezent pentru precomandă în alb sau negru de la Best Buy, B&H Photo sau direct de la Sonos.

Dacă ați văzut sau ați luat în considerare Sonos One sau Sonos One SL până acum, ar trebui să știți că acesta este următorul în evoluția acestor boxe inteligente Wi-Fi.

Era 100 arată ca majoritatea difuzoarelor Sonos anterioare, deși este puțin mai mare decât Sonos One, datorită faptului că are două tweetere în loc de unul și un woofer puțin mai mare pentru sunete medii și grave mai mari.

Pe lângă caracteristicile sale inteligente de Bluetooth și de conectivitate, Era 100 are un comutator fizic de dezactivare a sunetului pe spate pentru a dezactiva microfoanele de câmp îndepărtat.

Pentru cei cărora le place să-și folosească difuzoarele inteligente pentru a apela un asistent vocal, Era 100 acceptă Controlul vocal propriu al Sonos și Amazon Alexa.