Home Gadgets Cubul conectat al lui Rubik

Cubul conectat al lui Rubik

174
0

59.99£

Jocul clasic de puzzle cub din anii 80 este adus în secolul 21 cu Rubik’s Connected! Joacă independent sau concurează la nivel global împotriva unei comunități de iubitori de puzzle-uri cub.

REIMAGINAT – Inspirați de cubul Rubik original, creatorii au rămas fideli jocului original, în timp ce i-au insuflat capabilități moderne.

CONECTAT – Senzorii de mișcare și conectivitatea Bluetooth 5.0 urmăresc orientarea cubului și colectează statistici despre cele mai bune timpi, mișcări și progresul general.

ÎNCEPEȚI – Academia gratuită oferă 7 pași simpli pentru a începe, inclusiv tutoriale, exerciții și sfaturi profesioniste!

MINI JOCURI – Joacă Simon, melodii muzicale și alte mini-jocuri incredibile care transformă Rubik’s Connected în mult mai mult decât clasicul joc de puzzle.

LUPTA – Înfruntă-ți prietenii de alături sau jucători de pe tot globul, în timp ce devii parte dintr-o comunitate mai mare de iubitoare de Cubul Rubik.

STEM – Un joc grozav de a construi lecții.

Înțelegeți laturile matematice și practice ale rezolvării acestui cub de viteză clasic în timp record.

SHARPEN – Ascuțiți-vă memoria cu acest cub conectat care vă provoacă să gândiți rapid!

Modern – Echipat cu magneți și senzori inteligenți care transformă acest cub clasic iubit la nivel global într-un cub digital de viteză din secolul 21.

GLOBAL- Luptă cu oameni din toată lumea și vezi unde ești clasat în clasamentul global.

Rubik’s Connected este conectat fără fir, transformând timpul petrecut pe ecran în timp de calitate! Un joc pentru familii, acest joc provocator vă va întări abilitățile, oferind în același timp oportunități inteligente, inovatoare și plăcute de învățare STEM.

GoCube oferă asistență excelentă pentru clienți.