Home Gadgets Purificator pentru vin

Purificator pentru vin

193
0

Pentru a savura vinul într-un mod mai sănătos, purificatorul de vin Üllo® Open™ reduce histaminele și elimină sulfiții, oferindu-ți o experiență deosebită cu ajutorul aerării complet ajustabile. Reglează nivelul de aerare în funcție de preferințele tale gustative, de la subtil la spectaculos, și simte o finisare mai netedă la toate soiurile de vin, inclusiv roșii, albi și roz. Apoi, pur și simplu plasează Open™ pe paharul tău și toarnă vinul! Filtrarea brevetată Selective Sulfite™ dezvăluie gustul proaspăt de la vie, eliberând vinul de substanțele chimice artificiale și de complicațiile inutile, cu un design intuitiv, ușor și lavabil în mașina de spălat vase. Experimentează vinul, Open™ și fii liber.

AERAREA – Noul sistem de aerare complet ajustabil permite reglarea cantității de aer după preferințele tale. Setează cursorul de aerare în funcție de preferințele și caracteristicile vinului tău – opțiunea off pentru vinurile albe delicate, opțiunea medium pentru vinurile roșii ușoare precum Pinot Noir, iar opțiunea cu aer plin pentru cele mai bogate vinuri roșii, precum Cabernet Sauvignon din Napa Valley.

PURIFICARE – Tehnologia brevetată de filtrare Selective Sulfite™ elimină sulfiții dăunători în momentul în care aceștia și-au încheiat rolul de conservare a vinului, imediat după deschiderea sticlei. Acest polimer remarcabil elimină sulfiții și reduce histaminele asociate cu durerile de cap și mahmureala fără a afecta chimia vinului tău. Experimentează un gust îmbunătățit și o finisare mai netedă, astfel încât aromele și gustul natural să strălucească așa cum a fost conceput de natură.

CONVENIENȚĂ – Purifică, aeriseste și savurează vinul pur într-un singur pas simplu – doar toarnă! Open™ se așează ușor pe orice pahar de vin, iar capacul său servește și ca bază pentru a captura orice picătură. Designul simplu și intuitiv face schimbările de filtru și curățarea o joacă de copii.

CALITATE – Open™ este realizat din silicon de cea mai înaltă calitate, fără BPA, pentru ușurința în utilizare și durabilitate pe termen lung. Filtrul Selective Sulfite™ este brevetat exclusiv de Üllo și este fabricat în SUA dintr-un polimer alimentar aprobate de FDA. Echipa de suport pentru produs este disponibilă printr-un singur click, bazată în SUA și 100% formată din oameni.