Home News Inner Wheel, lumina solidarității feminine

Inner Wheel, lumina solidarității feminine

53
0

Într-o lume agitată, în care ritmul vieții ne poate face să uităm să ne oprim și să ne gândim la cei din jurul nostru, Inner Wheel strălucește ca un far de speranță și compasiune. Este o organizație internațională dedicată serviciului comunității, care aduce împreună femei din întreaga lume pentru a face o diferență pozitivă în viețile celor în nevoie.

 

O istorie de devotament

Inner Wheel a fost fondată în 1924 în Marea Britanie și a fost creată ca o organizație exclusiv feminină pentru a sprijini Rotary International. Cu trecerea timpului, a devenit o entitate independentă și a continuat să se extindă pe plan global, cu prezențe în peste 100 de țări și teritorii. Astăzi, această organizație strălucește ca un exemplu de devotament față de cauza comunității și de întrajutorare între femei din întreaga lume.

Inner Wheel nu se rezumă doar la discuții și planificări; această organizație acționează cu adevărat pentru a face o schimbare în viețile oamenilor. Membrii Inner Wheel sunt activi într-o varietate de proiecte comunitare, de la furnizarea de ajutor umanitar și susținerea educației, până la promovarea sănătății și îmbunătățirea calității vieții în comunitățile lor. În fiecare an, zeci de mii de ore de voluntariat sunt investite pentru a face lumea un loc mai bun.

Un spirit de întrajutorare

Inner Wheel se bazează pe valori precum prietenia și întrajutorarea. Membrii săi nu sunt doar colegi de organizație; ei devin adevărați prieteni și susținători în momentele dificile și în cele fericite. Femeile care fac parte din Inner Wheel se încurajează reciproc să atingă noi înălțimi și să continue să facă bine în lume. În cadrul acestui grup remarcabil, legăturile devin mai puternice, iar scopurile lor comune devin mai ușor de atins, detalii prezentate și la conferința de chartare a cluburilor din Iași și Chișinău, derulată la finele săptămânii trecute. Întâlnirea s-a bucurat de o largă participare și de susținerea cluburilor din țară și de peste Prut, fiind salutată și de președinta Inner Wheel International, Trish Douglas, care a adus mesajul ei de susținere. Alături s-au aflat președinta IW Chișinău, Victoria Sobor, arhitecta Natalia Vivilina, Guvernatorul Districtului 224 România-Moldova, Carleta Irimia,  Guvernator District 224, dar și președinta și vicepreședinta IW Iași, Angelica Suchar, respectiv Andreea Crețeanu, membri și susținători ai clubului care și-a propus să deruleze multe acțiuni împreună.

Acțiuni locale cu impact global

Inner Wheel este o organizație cu impact global, dar cu acțiuni puternice la nivel local. Fiecare club Inner Wheel lucrează în comunitatea sa pentru a răspunde nevoilor specifice ale locuitorilor. Acest lucru face ca Inner Wheel să fie o forță de schimbare la nivel global, dar și o prezență vitală în viețile oamenilor din vecinătatea lor. Nu este doar o organizație, ci o mișcare de femei puternice, determinate să facă o schimbare pozitivă în lume. Într-o perioadă în care avem nevoie mai mult ca oricând de compasiune, Inner Wheel strălucește ca o sursă de inspirație pentru toți cei care doresc să contribuie la binele comun.